Om aesseal

Om aesseal

Redan år 1983 klev AESSEAL in i en bransch som dominerades av några stora internationella aktörer. För att kunna ta sig in på marknaden och överleva var det nödvändigt att påvisa klara konkurrensfördelar med de egna produkterna. Nu många år senare visar vår årliga expansionstakt på 25 procent att våra rekommendationer och produkter fungerar, samt att AESSEAL är en stark aktör på marknaden. 
AESSEAL tillhör världens största företag inom utveckling och tillverkning av tätningar och packningar för industrin. Företaget finns representerat i alla världsdelar och har ca 50 egna bolag samt 150 distributörer i världen. Vi har egen representation i Sverige under namnet AESSEAL Nordic AB. I Norge heter vi AESSEAL Nordic AS.
Sverigekontoret ligger i Stockholm, Norgekontroret ligger i Olso. Välutbildad personal är beredd att hjälpa kunderna med rekommendationer för den allra bästa lösningen av deras tätnings- och packningsproblem.
Moderbolaget startade i England och var först i branschen att bli certifierat enligt ISO och har idag certifiering enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Vår verksamhet innehåller mycket mer än leverans av högklassiga produkter. Se oss som en rådgivare och samarbetspartner med fokus på en uppgift - att lösa våra kunders behov och problem, snabbt och kostnadseffektivt.

Även utbildning är en viktig del i det produktsortiment vi erbjuder våra kunder. Här finns olika nivåer och inriktning, på plats eller via Internet. Bara att välja det som passar bäst. 

Service är vår ledstjärna

Förutom att vi lägger stor vikt vid kvalitet, är service av högsta prioritet för oss alla inom AESSEAL. Vi vet att industrin behöver god service för att kunna fungera. 

Snabba leveranser 
Att leverera snabbt och på utsatt tid är en självklarhet för oss. Vi har våra huvudlager i Stockholm och Olso, centralpunkter i ländernas trafiknät. Det innebär att vi tack vare de goda tåg- och flygförbindelserna kan nå de flesta platser inom några timmar, om det krävs. 
Praktiskt servicearbete 
Vi vill ge våra kunder den assistans som de har behov och önskemål om. Genom våra tolv försäljnings- och servicedistrikt täcker vi hela Sverige och Norge med egen kompetent och erfaren personal som kan ge en effektiv och för våra kunder lönsam service

Last ned presentation her